ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ HARIO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ HARIO

Προκειμένου να διασφαλίσουμε μια καλή εμπειρία για όλους, σας παρακαλούμε να ελέγξετε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Μπορείτε να δείτε την αγγλική έκδοση αυτής της σελίδας εδώ.
You can view the English version of this page here.

 1. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα B2B.

 2. Τα προϊόντα μας έχουν τυπική περίοδο εγγύησης δύο ετών (εκτός από τα προϊόντα από γυαλί).

 3. Πιστεύουμε ότι η ικανοποίηση των πελατών μας είναι εξαιρετικά σημαντική.
  Για το λόγο αυτό, στη σπάνια περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει δυσλειτουργία ή δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά μας πρότυπα, αναμένουμε από τους συνεργάτες μας B2B να παράσχουν στους πελάτες τους γρήγορα ένα νέο προϊόν.
  Μόλις συμβεί αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την εσωτερική επίλυση του προβλήματος. Εάν ένα προϊόν παρουσιάσει αποδεδειγμένη δυσλειτουργία κατά την παράδοση, θα αντικαταστήσουμε φυσικά τα προϊόντα αυτά.

 4. Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα B2B είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για εγγεγραμμένους πελάτες. Παρακαλούμε αποφύγετε να μοιράζεστε κωδικούς πρόσβασης και πληροφορίες με τρίτους.

 5. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις σχετικά με το μάρκετινγκ ή τις εκδηλώσεις, προκειμένου να βελτιώσουμε περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα της μάρκας HARIO μεταξύ των πελατών.
  Αν έχετε ωραίες ιδέες ή σχέδια που θέλετε να υλοποιήσουμε από κοινού, επικοινωνήστε μαζί μας!

 6. Προσφέρουμε προϊόντα OEM (εξατομικευμένα). Για παράδειγμα, αν θέλετε το λογότυπο της εταιρείας σας σε ένα dripper, ή αν θέλετε ορισμένα μέρη του προϊόντος στα χρώματα του εμπορικού σας σήματος.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα MOQ, τους όρους και τις προϋποθέσεις και τις τιμές.

 7. Για συμβουλές/ερωτήσεις σχετικά με τις μεθόδους παρασκευής, ρίξτε μια ματιά εδώ.

 8. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό (τόσο ψηφιακό όσο και έντυπο). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το eu.business@hario.com.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η επικοινωνία θα διεξάγεται κατά κύριο λόγο στα αγγλικά, και με τη χρήση αυτόματης μηχανικής μετάφρασης όπου είναι απαραίτητο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ HARIO B2B WEBSHOP

Διαθέσιμα προϊόντα

Θα προσθέτουμε συνεχώς νέα προϊόντα σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, οπότε αν ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει δεν είναι προς το παρόν καταχωρημένο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να το προσθέσουμε το συντομότερο δυνατό.

 

Αποστολή

Η αποθήκη μας αποστέλλει τις παραγγελίες κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών.

Για όλες τις παραγγελίες προς την Ελλάδα ισχύει κανονικό κόστος αποστολής 39,00 €. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Ολλανδία και μπορεί να χρειαστούν έως και 14 ημέρες για να φτάσουν στην τοποθεσία σας στην Ελλάδα.

 

Τιμολόγιο παραγγελίας

Μπορείτε να κατεβάσετε το τιμολόγιο της παραγγελίας σας απευθείας από το λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και, στη συνέχεια, κατεβάστε το τιμολόγιο από την ενότητα «Οι παραγγελίες μου».

 

Ποσότητες παραγγελίας

Όπως ίσως έχετε ήδη διαπιστώσει, προσφέρουμε εκπτώσεις στα προϊόντα μας ανάλογα με την ποσότητα που θα παραγγείλετε.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να παραγγείλετε προϊόντα:
- Ανά μεμονωμένο προϊόν
- Ανά μισό χαρτοκιβώτιο
- Ανά πλήρες χαρτοκιβώτιο

Οι τιμές που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος αντικατοπτρίζουν τη μονάδα παραγγελίας που έχετε επιλέξει και η έκπτωση που αναγράφεται βασίζεται στην κανονική τιμή του μεμονωμένου προϊόντος.
Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό των προϊόντων σε ένα χαρτοκιβώτιο κάτω από τις πληροφορίες προϊόντος σε κάθε σελίδα προϊόντος.

 

Υλικό μάρκετινγκ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να λάβετε εικόνες των προϊόντων και άλλων υλικών μάρκετινγκ εδώ.