Brug Af Webshoppen

BRUG AF WEBSHOPPEN

For at sikre en problemfri oplevelse for alle vil vi gerne bede dig om at se følgende regler for brug af denne webshop. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Du kan se den engelske version af denne side here.
You can view the English version of this page here.

REGLER FOR HARIO B2B-WEBSHOP

 1. Der er intet minimalt ordrebeløb i B2B-webshoppen.

 2. Vores produkter har som standard to års garanti (undtaget glasprodukter).

 3. Vi mener, at kundetilfredshed er yderst vigtig.
  Derfor forventer vi, at vores B2B-partnere i de sjældne tilfælde, hvor et produkt ikke fungerer eller på anden måde ikke lever op til vores høje standarder, hurtigt forsyner deres kunder med en erstatningsenhed.
  Når det er sket, bedes du kontakte os for at løse problemet internt. Hvis produkter beviseligt er defekt ved levering, erstatter vi naturligvis disse artikler.

 4. Denne B2B-webshop er i øjeblikket kun tilgængelig for registrerede kunder. Undlad venligst at dele adgangsinformation med tredjeparter.

 5. Vi er altid åbne for forslag med hensyn til markedsføring eller events for yderligere at forbedre HARIO’s brandgenkendelse blandt kunderne.
  Hvis du har en god ide eller et projekt, du ønsker at arbejde på sammen med os, bedes du kontakte os!

 6. Vi tilbyder OEM (kundetilpassede) produkter. Hvis du for eksempel ønsker at få din virksomheds logo på en dripper eller at få visse produktdele i dine brandfarver.
  Kontakt os for mere information om MOQ, vilkår og betingelser, samt priser.

 7. For tips/spørgsmål om bryggemetoder kan du kigge her.

 8. Vi er glade for at forsyner dig med markedsføringsmateriale (både digitalt og fysisk). Kontakt os for mere information.

For spørgsmål eller kommentarer til webshoppen eller vores produkter er du velkommen til at kontakte os på eu.business@hario.com.
Du bedes bemærke, at kommunikationen primært vil foregå på engelsk med brug af automatiske oversættelsesmaskiner, hvor det er nødvendigt.

MERE INFORMATION OM BRUG AF HARIO B2B-WEBSHOPPEN

Tilgængelige artikler

Vi tilføjer løbende nye artikler til denne webshop, så hvis en artikel, du er interesseret i, ikke er tilgængelig i øjeblikket, bedes du kontakte os, og vi vil forsøge at tilføje den så hurtigt som muligt.
 

Forsendelse

Vores lager afsender ordrer på hverdage.

Et standardforsendelsesgebyr på 33,00 € gælder for alle ordre til Danmark. Ordre sendes fra Holland, og det kan tage op til 4-5 dage, inden du modtager forsendelse i Danmark.

Faktura

Du kan downloade fakturaen for din ordre direkte fra din konto. Klik på kontoikonet øverst til højre på siden for at downloade fakturaen fra sektionen ’Mine ordre’.

Ordremængder

Som du måske allerede har bemærket tilbyder vi mængderabat på vores produkter.

Artikler kan bestilles på tre måder:
  - Pr. enkelte artikel
  - Pr. halve kasse
  - Pr. hele kasse

Priserne, som vises på produktsiden, er for den ordreenhed, du har valgt. Den angivne rabat er baseret på den normale pris for en enkelt artikel.
Du kan se antallet af artikler i én kasse under produktinformationen på hver produktside.

Markedsføringsmateriale

Du kan finde mere information om at få produktbilleder og andet markedsføringsmateriale her.